Muldooneys of London

Muldooneys of London is het tassenlabel van Marlene Naicker. De creativiteit en passie van Marlene is aanstekelijk en het is een feest om intensief met haar samen te werken. De voorbeelden hiernaast komen uit twee lookbooks die we voor haar merk fotografeerde.

AAN DE KEUKENTAFEL met Coop

AAN DE KEUKENTAFEL is het magazine van supermarkt Coop waarvoor ik twee leuke rubrieken fotografeer. 

Met dank aan Suzanne Bodegraven en Totalspiel Authority Media

 

Life Unlimited

Bij Life Unlimited noemen we onze boeken ‘bookazines’, want we combineren de diepgang van een boek met het lees- en kijkplezier van een magazine. Voor de bookazines maakte ik portretten, productfoto’s en culinaire fotografie.

Recepten en foodstyling Maya Frijn, visagie Wilma Scholte en art direction Veronique Gielissen

Girlz!

Fotografie voor Girlz!

Salomé Magazine

Salomé Magazine verdween al na drie jaar, maar in die tijd heb ik leuke opdrachten voor de uitgave mogen doen. Van modefotografie in het Hilton tot gezondheidsrubrieken met uitdagende items. En van het gelijkgenaamde sigarengenootschap tot Antonie Kamerling.

Glossy

Tekst volgt nog.

 

Gay Krant

Via Jolanda Rijling  van Cachet Communicatie fotografeer ik voor tal van merken beelden voor PR doeleinden. Vaak productfoto’s of sfeerbeelden die zo breed mogelijk gebruikt kunnen worden. Soms een blad waarmee een samenwerking aangegaan wordt. Zoals dit voorbeeld uit de Gay Krant.

ANWB

Hier komt tekst

 

Plus Woman

Hier komt tekst

 

Man of all seasons magazine

Tekst volgt nog

 

Men’s Health

Jaren lang fotografeerde ik voor Men’s Health. Van covers tot mode, van openingsspreads voor de meest uiteenlopende verhalen tot packshots. Van culinaire fotografie tot erothiek. Het kwam allemaal voorbij. Ik wil nog in mijn archief duiken voor het mooiste werk. Hier vast wat voorbeelden.