Contact

Fotostudio Robert Elsing

Rapenburg 49
1011 TV Amsterdam
The Netherlands

Mobiel: 06-51201851

Telefoon studio 020-4210811

 

 

 

 

REIS EN PARKEERTIPS BEZOEKERS FOTOSTUDIO AMSTERDAM:

Het is aan te bevelen om met het openbaar vervoer te komen.

De fotostudio is op loopafstand (1,5 km) van Centraal station Amsterdam. Of 700 meter lopen van metrostation Waterlooplein.

Met de auto: 

Parkeren is langzamerhand onbetaalbaar geworden in Amsterdam. Vanaf 14 april 2019 € 7,50 per uur. Parkeer daarom bij een P+R net buiten de Amsterdamse ring A10.  P+R staat voor Parkeer en Reis. Bezoekers aan de stad kunnen voor 8 euro 24 uur parkeren en gratis met het openbaar vervoer doorreizen naar het centrum. Parkeren na 10.00 uur bij P+R Zeeburg kost zelfs maar 1 euro voor 24 uur.

Voor bezoekers uit de richting Utrecht is P&R Arena een goed idee.  Voor de fotostudio stap je uit bij Metrostation Amsterdam Centrum, Waterlooplein of Nieuwmarkt.

 

De P+R terreinen liggen dicht bij de ring A10 en hebben een goede ov-verbinding naar het centrum.

Meer info: www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren/

Vanuit de richting Rotterdam, Den Haag parkeren mensen ook wel in Amstelveen. Deels is het daar nog gratis parkeren. Met de metro reis je dan verder naar de stad naar metrostation Waterlooplein of Nieuwmarkt. Tekstschrijver Tessa die regelmatig in de studio werkt zegt hierover: “Daar sta je gratis; een paar haltes na de VU ligt de grens. Dus Uilenstede, Kronenburg, etc. kost niets. Met de metro ben je dan in 19 min. bij Nieuwmarkt en een kleine 10 min. bij jou. Het is korter lopen dan van jou naar CS (heb ik gemerkt).”

Een andere optie is parkeren in Amsterdam-Noord. Omgeving Floraweg bijvoorbeeld. Met bus 394 is het een paar haltes naar de fotostudio. Stap uit direct na de IJtunnel. 

  • Toch liever dichterbij maar duur parkeren?

Zet de auto voor de deur of in de Foeliestraat. Ook vlakbij is de parkeergarage Markenhoven (Anne Frankstraat 220).

Respectievelijk € 7,50 of € 6,30 per uur. 

Tip: De Kattenburgerstraat en omgeving is een lager parkeertarief. Een besparing van bijna 50% voor nog geen 500 meter lopen.

Hoe werkt P+R Amsterdam? from Gemeente Amsterdam on Vimeo.