Contact

Robert Elsing

Tel. 06-51201851

 

Fotostudio:

Rapenburg 49
1011 TV Amsterdam
The Netherlands

Tel. 020-4210811

 

 

 

 

 

 

REIS EN PARKEERTIPS BEZOEKERS FOTOSTUDIO AMSTERDAM:

Openbaar vervoer:

Het is aan te bevelen om met het openbaar vervoer te komen.

De fotostudio is op loopafstand (1,5 km) van Centraal station Amsterdam en/of metro station Waterlooplein.

 

Met de auto: 
Omdat Rapenburg uit twee delen bestaat is het verstandig de Foeliestraat in te voeren in uw navigator. Rapenburg is een zijstraat van de Foeliestraat.

Parkeren:

  • Gratis:

Parkeer de auto in Amsterdam Noord bij de Meeuwenlaan, Johan van Hasseltweg of omgeving. Daar is het, op moment van schrijven (maart 2018) gratis parkeren en het is maar 1 of 2 haltes verwijderd van de fotostudio. Neem bus 32 of 33 richting Centraal station. Stap direct na de tunnel uit op de Prins Hendrikkade.

Of parkeer bij een P+R net buiten de Amsterdamse ring A10. P+R staat voor Parkeer en Reis. Bezoekers aan de stad kunnen voor 8 euro 24 uur parkeren en gratis met het openbaar vervoer doorreizen naar het centrum. Parkeren na 10.00 uur bij P+R Zeebrug kost zelfs maar 1 euro voor 24 uur. KLIK HIER VOOR INFO. Voor de fotostudio stapt u uit bij Metro station Waterlooplein of Nieuwmarkt. De P+R terreinen liggen dicht bij de ring A10 en hebben een goede ov-verbinding naar het centrum. Meer info: www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren/

 

  • Duur:

Zet de auto voor de deur of in de Foeliestraat.

Ook vlakbij is de parkeergarage Markenhoven (Anne Frankstraat 220).

Op moment van schrijven (2018) is parkeren voor de deur 4 euro per uur (pinpas-betaling).

 

  • Redelijk:

Op moment van schrijven kan je parkeren voor een dagtarief van € 20,- op het Oosterdok. Zie link

of:

Parkeer tegen een redelijk tarief op de kattenburgerstraat of Wittenburgergracht en loop naar de fotostudio (1,8 km). Op zondag is het hier gratis parkeren. Controleer wel goed wat het parkeerbeleid is waar de auto staat, want de regels veranderen regelmatig en niemand zit op een bekeuring te wachten.