Seiko

Voor Seikonde, het bald van Seiko Nederland fotografeer ik o.a. een serie portretten met bekende mensen uit de muziek, theater en sport. Onder de titel Moment suprème interviewd Willem schouten de mensen over bijzondere momenten in hun leven. Ik maak de portretten bij het interview. De ene keer kies ik voor studiofotografie de ander keer voor een locatie.

Life Unlimited

Bij Life Unlimited noemen we onze boeken ‘bookazines’, want we combineren de diepgang van een boek met het lees- en kijkplezier van een magazine. Voor de bookazines maakte ik portretten, productfoto’s en culinaire fotografie.

Recepten en foodstyling Maya Frijn, visagie Wilma Scholte en art direction Veronique Gielissen

CPNB

CPNB is al jaren een trouwe klan van mijn fotostudio. Van veel foto’s van prijswinnende boeken naar jaarverslagen en van de fotografie rond de kinderboekenweek tot promotie van het luisterboek. Op hiernaast zomaar wat willekeurige beelden uit mijn archief. 

Vriendin

Tijdschrift Vriendin staat vol verhalen van lezeressen. Mensen die het niet gewend zijn om voor de camera te staan. Het is, zonder twijfel, de moeilijkste specialiteit in de portretfotografie. Ook een van de leukste. Het is geweldig om te zien als mensen de fotostudio uitlopen met een rechte rug en trots op zichzelf zijn, na een fotosessie die ze zo onzeker begonnen. Ik fotografeer al 18 jaar voor het weekblad en het verveeld geen moment. Al die ontmoetingen, al die persoonlijkheden, ik vind het heerlijk. Zie ook ‘Daar doen we het voor.’

Salomé Magazine

Salomé Magazine verdween al na drie jaar, maar in die tijd heb ik leuke opdrachten voor de uitgave mogen doen. Van modefotografie in het Hilton tot gezondheidsrubrieken met uitdagende items. En van het gelijkgenaamde sigarengenootschap tot Antonie Kamerling.

Glossy

Tekst volgt nog.

 

AD Magazine

Tekst volgt

 

 

ANWB

Hier komt tekst

 

FHM

Fotografie voor FHM

Opinieblad 2025

Hier komt nog tekst

 

 

Bierblad

Portfolio fotograaf Robert Elsing. Opdrachten fotografie voor Bierblad.

Van Lier

Fotografie in fotostudio voor van Lier. Voorbeelden schoenenfotografie.

Rituals

Fotografie voor Rituals in fotostudio Amsterdam.

Men’s Health

Jaren lang fotografeerde ik voor Men’s Health. Van covers tot mode, van openingsspreads voor de meest uiteenlopende verhalen tot packshots. Van culinaire fotografie tot erothiek. Het kwam allemaal voorbij. Ik wil nog in mijn archief duiken voor het mooiste werk. Hier vast wat voorbeelden.